Мизрахи: Во Чаир ја гледам душата на Македонија, гледам црква и џамија, гледам еден народ

Рашела Мизрахи, втора на листата на ВМРО-ДПМНЕ во втората изборна единица и прва Еврејка министерка во македонската Влада, сменета поради употребата на името Република Македонија, со порака од скопската општина Чаир.

SHARE