Младен Чадиковски нов претседател на ЗНМ

Членовите на ЗНМ денеска го ибраа Младен Чадиковски, новинар од ТВ24, за нов претседател на Здружението на новинарите на Македонија.

Тој доаѓа на местото на досегашниот претседател Насер Селмани.

ЗНМ денеска избираше и членови на Управниот и Надзорниот одбор и на Советот на честа.

SHARE