ММДЧП со нови “потерници” и споредба со каталонскиот референдум

Во новата објава на Македонското меѓународно движење за човекови права од Канада покрај апсење на премиерот Заев се бара притворање и на вицепремиерката Шеќеринска и министерот Никола Димитров. Ним ММДЧП им порачува дека ние сме едноставно Македонци. “Уапсете ги Заев, Димитров, Шеќеринска и другите политичари кои се обидуваат незаконски да го сменат уставот и да … Continue reading ММДЧП со нови “потерници” и споредба со каталонскиот референдум