„Многу разочарувачка дискусија за Македонија“

Германскиот министер за Европа, Михаел Рот, попладнево лут излегол од состанокот на Советот на ЕУ во Луксембург и им довикнал на новинарите дека дискусијата за Македонија била „многу разочарувачка“, но одбил да каже зошто.

Повеќе на новатв.мк

SHARE

Comments are closed.