Могерини, сепак се прости и со Заев (ВИДЕО)

На социјалните мрежи, но и некои медиуми, беше споделена видео-снимка од прошталната средба на Федеика Могерини со балканските лидери од која , наводно, се гледа дека Високата претсвничка за надворешна политика на ЕУ, наводно не се поздравила и со македонскиот премиер Зоран Заев што беше поткрепено и со видео:

13то 🐷

Posted by Ремет МК on Wednesday, October 30, 2019

Но, се појави и друга снимка на која се гледа дека Могерини и Заев сепак имале срдечно „збогум“.


SHARE