Морон, будалетинка, глупак вожд: И Ванковска со специфични квалификации за Заев

Откако дипломатот Зеколи го прогласи за будала и професорката Билјана Ванковска со свој став за профилот на лидерот на СДСМ кој успеал невладините активисти да ги излаже за свои политички цели.

“Ех, шарени, шарени! И шути и рогати, да ве извози еден морон и мајка да ви расплаче, па уште и маички на друга будалетинка носевте на гради…

Идеолошки заблуди и застранувања разбирам, ама следење глупаци вождови – тоа не го простувам…”, пишува Ванковска во реакцијата на Фејсбук.

SHARE