Мрак на претстава во Драмскиот театар

Поради невреме вечерва снема струја во Драмскиот театар во Скопје за време на драмска претстава по што настанала хаос на сцената и меѓу публиката.

Силното невреме предизвика прекин на електричната струја во населбата Карпош токму во моментите кога се одвивала драмска претстава.

За среќа мракот не предизвикал хаос и публиката со помош на вработените без проблеми излегла во фоајето.

Посетителите си заминале од театарот дури откако запре силното невреме што го зафати Скопје вечерва.

SHARE