Сопругата на Роберто Ордановски, Агнеса, за „Фокус” вели дека е вознемирена откако тој вчера, токму на роденденот на една од двете ќерки, на Фејсбук сподели дека се разведува од, како што ја нарече сопругата, „фотошоп-барбиката“ …

„Брачните проблеми и недоразбирања се решаваат во четири очи, а не на социјални мрежи! Вознемирена сум поради децата, јасно ми е како ова ќе се одрази на нив, тие се во период кога растат, созреваат. Нивни другарчиња ја читаат објавата, стравувам дека ова ќе остави трајни последици врз моите деца, кои во никој случај не заслужија да бидат во оваа ситуација“, вели Агнеса за Фокус.

SHARE