Мухамед Зекири, кандидат за претседател на СДСМ!?

Потпретседателот на СДСМ, Мухамед Зекири е кандидатот на власта за претседател, пишуваат албански медиуми.

Зекири, поранешен новинар, во март ќе наполни 40 години со што го исполнува законскиот минимум за претседате на државата.

SHARE

2 Коментари

  1. А ќе остане ли нешто македонско? Па за тоа се донесени овие предавници на власт за целосно да ја сјебат МАКЕДОНИЈА.

Comments are closed.