Актерот Рубенс Муратовски прави паралела меѓу навредливиот призвук на зборовите „педер“ и „Северна“, а во контекст на скандалозната изјава на премиерот Зоран Заев.

„За некого ‘педер’ е навреда, за некого ‘Северна’. Почитувај ги различностите“, напиша Муратовски на Твитер.

SHARE