Музички „лек“ за коронакризата – „Охридска рапсодија“ (ВИДЕО)

По урнек на култната „Боемска рапсодија“ на британската група „Квин“, 75 познати охриѓани го вградија сопствениот глас или звук од инструмент во музичкиот одговор на коронакризата во Македонија наречен „Охридска рапсодија“.

SHARE