МВР ги готви специјалците, Комитите на протест за името (ФОТО)

Врвот на МВР е вознемирен откако денесла навивачката група на Вардар повика на протест.

Во МВР се во тек подготовки за протестот кој се оценува како јавен собир од највисок ризик за чие што обезбедување ќе бидат кориатени повеќе специјални единици на полицијата.

SHARE

Comments are closed.