Главниот лик од документарецот „Медена земја“ се уште чека да се остварат ветуваѝњата што пред четири месеци ги доби од градоначалникот на Лозово.

Ниту стана туристички водич, ниту снимаше песни, ниту пак доби нов кров на куќата во Дурфулија.

Сторија на ТВ Алфа

SHARE