Поранешниот директор на Агенцијата за електронски комуникации, Роберт Орданоски синоќа на својот фејсбук профил со необична објава во која го честита роденденот на својата ќерка на кој не присуствува неговата досегашна сопруга која ја нарекува фотошоп-барбика која се разведувала од него бидејќи не бил повеќе директор…

SHARE