На Горан Михајловски не му се прави муабет понатаму

Впрочем, што имаме понатаму да правиме муабет, ако размислувањето на власта е да ги заколе тие што заработуваат 1.000 евра за да може да ги плати партиските војници, што ниту со молење не сакаат да дојдат на работа, пишува новинарот Горан Михајловски.

Во својата редовна колумна “Сакам да кажам” тој вели дека СДСМ најавил оданочување од 18 % за повисоки примања но дека граѓаните не очекувале тие пари да се трошат на партиски војници.

Целата колумна на Михајловски на линкот на сдк.мк

SHARE