На Интернет, Иванов е се уште македонски претседател

Ѓорге Иванов сѐ уште е претседател на државата. Ова е впечатокот ако се отвори официјалниот сајт на www.pretsedatel.mk каде што пишува дека Иванов е претседател на Република Македонија.

Аминистраторите на ноб=виот ппретедтел заборавиле да ја ажурираат страницата, бидејќи о вчера претседател на макеонија е Стево Пендаровски

SHARE

Оставете коментар