(Не)надејната оставка на грчкиот вицепремиер и министер за одбрана Панос Каменос предизвика низа коментари, пред с’е хумористични на адреса на лидерот на „Независни Грци“ кој е познат по честото менување ставови.

Меѓу нив и дна фотографија која сама по себе говори колку на коалициониот партнер на Алексис Ципрас му се остава министерската фотелја во коалициската влада…

SHARE