На Македонија ѝ треба демократски гром (ВИДЕО)

„Побарав поддршка не само на Конвенцијата од делегатите на ВМРО-ДПМНЕ, туку и од други партии и други политички субјекти.

И еве сум овде да го убедам ГРОМ дека врз основа на она што ќе го кажам и она што ќе го ветам да одлучи да ја поддржи мојата кандидатура“, изјави кандидатката за претседател на државата, Гордана Силјановска  која имаше средба со претставници на партијата ГРОМ.

На Македонија и треба демократски гром во овој момент. Благодарам за поддршката на ГРОМ!

Posted by Gordana Siljanovska Davkova on Sunday, February 24, 2019
SHARE

Оставете коментар