На работа како на митинг

Раководителот на секторот за хортикултура во Ј.П Водовод и Кализација, Јово Темелковски., на работно место се појавил со маичка која е дел од пропагандниот „материјал“ на еден претседаелски кандидат.

„Лидер“ ги добил фотографиите од читатели на порталот.

SHARE

2 Коментари

  1. Vakvi k’e napreduvaat vo karierata, tie shto bile dobri studenti i shto si ja sakaat Makedonija, k’e zavrshat vo tugjina, zashto od vakvite ovde nema mesto za najdobrite!

Comments are closed.