На што се грее Гинекологија Чаир? (ВИДЕО)

Видео снимка на која се гледа црн чад што излегува од оџак на Специјалната болница за гинекологија во Чаир, се споделува на социјалните мрежи, а граѓаните прашуваат на што се грее болницата.

Граѓаните кои поминуваат или живеат во околината се жалат на непирјатен и лош мирис.

SHARE