На судијата Панчевски му е жал за обвинителката Русковска

Реакција на екс претседателот на Кривичниот суд во Скопје Владимир Панчевски на настапот на главната обвинителка за организиран криминал Вилма Русковска на ТВ24.

“Ја гледам ова репризава на интервју со Вилма искрено се изморив од начинот на тешко изразување и боже ми прости на видеово гледам една преведува со знаковен јазик, да не има Вилма проблем со преводот шо вака се кочи во одговорите, сирота жал ми падна”, пишува нажалениот судија Панчевски.

SHARE