На вечерашната трибина на Стево Пендаровски во Гостивар, граѓанин на Гостивар се закани дека со пиштол ќе влезе во ДИК бидејќи бил избришале од избирачкиот список.

„Како може ДИК да избрише живи луѓе? Триесет години гласам, ме избришале мене, не можам поддршка да ви дадам. И не само јас има многу гостиварци се избришани. Ве молам да се преземе мерка“, рече граѓанининот.

„И да им појдеш, зошто не“, искоментира Пендаровски.

SHARE

17 Коментари

  1. КОГА КЕ СЕ ВРАТИМЕ НА ВЛАСТ КЕ ИМА КОЛЕЊЕ НА СИТЕ СДСМ-ОВЦИ! КЕ ИМА РЕКИ И ЕЗЕРА ОД КРВТА НА ПРЕДАВНИЦИТЕ!!!

Comments are closed.