Оглас на влезот на Градежен факултет во Скопје ги демантира шпекулациите дека на Запад се бараат само „избрани“ професии како медицински кадар и слично.

Напротив, академски граѓани како идни градежни инжењери се коњуктурна професија…


SHARE