Најави ли Боки 13 „штрајк со глад“?

Бојан Јовановски на денешнопто рочиште ја извести судијката дека неговото семејство веќе не може да му носи храна во притворот и дека тој нема да ја конзумира затворската храна.

Ј„Моето здравје и живот ги ставам во прв план, но други одлучуваат за мене. Против мене се води тивка и стихијна ликвидација, рече Јовановски и најави дека ќе бара и меѓународна докторска потврда за неговата лоша здравствена состојба.

SHARE