Најчевска: Ај сиктер, симнете се од грбачата на граѓаните

Професорката Мирјана Најчевска на Фејсбук реагираше на денешното вработување на синот на пратеничката Мира Стојчевска во ЕЛЕМ за кој, од компанијата изјавија дека ги исполнувал условите

„Безобразни манипуланти.
воопшто не е прашањето дали синот на госпожата министерка, пардон пратеничка ги исполнувал условите дадени во конкурсот.
Прашањето е зошто баш синот на госпожата министерка, пардон, пратеничка е избран?
Доколку имало еден единствен кандидат кој на еднакво ниво ги исполнувал условите, требало да биде избран тој друг кандидат, а доколку имало некој кој во нешто (макар и најмалото нешто) бил подобар, тогаш тој кандидат морал!!!!!!! да биде избран.
се разбравме?
Или и понатаму ќе не прават будали на здрав мозок.
Ај сиктер бе сите апаши од сите партии. симнете се од грбачата на граѓаните.
Нема бре ни случајно да гласам на наредните избори. макар тоа да значи и враќање на Груевски“ порача Најчевска преку нејзинииот Фејсбук профил.

SHARE

4 Коментари

  1. Ти Најчевска твоето го одработи, ја донесе Северџанија и слободата на Северџаните, така да ниту некогаш повторно некој ќе те земе за сериозно ниту ќе те пренесува и дава на значај како што тоа е денес, си била и останала корисен идиот што нема 2 грама мозок!

  2. Aj sikter za tebe, g-gja Najchevska, sega ti tekna deka i OVIE se isti (daleku poloshi) od onie, ebave severgjanite i shareni!

  3. Ништо не те пере…оди офарбај го ЕЛЕМ со боја, проститутко шарена

  4. Во друг статус оваа шаренава напишала-Дамјан Манчевски бил ВМРО вец во СДС овска кожа. Арна ли е оваа? Не дека ме интересира ама онака од куртуазија.

Comments are closed.