Најчевска: СДСМ направи се’ изборите да не се фер и демократски

Професорката Мирјана Најчевска смета дека владејачката СДСМ воспостави диксриминирачки правила за настап на партиите на идните избори, дека ги поткупи медиумите и граѓаните, дека ги користи парите на сите граѓани за себепромоција…

SHARE