Најчевска: Зошто е Бучковски на ТВ, а не…

Професорката Мирјана Најчевска прашува дали нешто пропуштила па сега го гледа екс-премиерот Владо Бучковски на ТВ, наместо – како што вели во нејзиниот статус на Фејсбук – во затвор.

SHARE