Гостите слушале крици на погоден во пукањето во Александар Палас, МВР вели нема повредени (ДПЛ)

Хотелски гости тврдат дека најмалку едно лице е потешко повредено во вооружената престрелка која по полноќ се случила во скопскиот хотел Александар Палас.

Информацијата ја потврдуваат гости на хотелот кои го слушале пукањето и слушнале крици на тешко рането лице.

Официјално не се соопштува за кого се работи ниту за бројот на повредените или евентуално убиените луѓе.

МВР објави дека нема повредени во инцидентот.

Избегале од тепачката и се вратиле со калашњикови

На пукањето во Александар Палас му предходела кавга и тепачка

SHARE