Правникот Александар Наков, вели дека функцијата на Катица Јанева на чело на СЈО е завршена од моментот кога таа е во притвор. Специјалните обвинители, пак, во отсуство на нов главен обвинител на СЈО, имаат врзани раце за останатите предмети и истраги,
изјави Наков за Алсат.

SHARE