ВМРО-ДПМНЕ, ја нападна владејачката СДСМ дека стои зад уредбаата на Владата за исплата на средства на вработените во СЈО.

„Наместо да поработат на тоа да им се помогне на граѓаните, СДСМ без никаков срам носат уредба да се исплатат средства на поранешните вработени во СЈО, кое беше добро познато дека работи во корист на СДСМ, така што за целиот рекет кој го спроведуваше Катица Јанева на крај да заврши кај Зоран Заев“, се вели во соопштението од опозициската партија.

SHARE