Од денес макдонските граѓани како и граѓаните на Косово слободно можат да ја поминуваат границата без приложување на ПЦР тест.

Тоа создаде километарски колони од возила од двете страни на граничниот премин „Блаце“, јавува ТВ.21.

https://www.facebook.com/watch/tv21hd/
SHARE