Навистина, што се случува со премиерот

Ајвар ќе се прави само после гласање за референдумот, Македонија каска напред, реформа реформичка, хахаха хихихи и други размисли, анализи и идеи на премиерот Заев во видеото на Офф.нет.мк

https://m.off.net.mk/net-roulette/lokalno/hihihi-huhuhu-otiden-e-dechkoto

SHARE

Comments are closed.