Скандалозен коментар на статус на министерот Никола Димитров се споделува на Фејсбук, а многумина тврдат дека на повидок е дипломатски скандал.

Имено, министерот за надворешни Димитров на Фејсбук вчера  го цитираше Жан пол Сартр :

 „Само тој што не весла има време да го ниша чамецот”

На ова, во еден од коментарите стои дека „Србија ќе оди по ѓаволите, саботажата од Србија е историска“.

Симптоматично, ако не и скандалозно е што овој коментар доби „лајк“ од Димитров.  

Инаку, по реакциите, авторката на коментарот за Србија, се дообјасни:

SHARE