Не им кажале дека ќе свират на прослава за НАТО , сега нема назад

Групата “Conquering lion” открива дека Владата не ја информирала соодветно за настанот на кој тие ќе свират а кој всушност е за поканата за влез во НАТО.

Реакцијата на групата открива дека поголем број на артисти не знаеле што потпишале и дека сега ќе мораат да го спроведат договорот.

SHARE

Comments are closed.