„ Они картонче ставиле, јазк! Што ќе рече сеа комисијата што го надгледува спроведувањето на договорот? #МршНеспособниЕдни ни табла не знаете да закачите ко што треба“.

Ова е еден од коментарите на Твитер откако „се одлепи“ една од ознаките на спомениците со кои беше „прецизирано“ дека Воинот на коњ, Олимпија и Филип втори биле дел од хеленската култура наследство и т.н.

Извор: Оff. net

SHARE