И денес Виз Ер Скопски маратон ја покажа својата грандиозност. Околу 12.500 натпреварувачи од 58 држави го прославија 15. јубилеј излегувајќи на маратонот, полумаратонот, штафетниот маратон “ЕУ за спорт“ и трката на 5 километри.

Повеќе на https://citaj.mk/2019/05/04/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BE%D0%B4-%D1%81%D0%BA%D0%BE/
https://expres.mk/makedonska-maratonka-istrcha-pobednichki-krug/

SHARE

3 Коментари

  1. Не бегаме ,,си одиме од оваа гнасна северџанска депонија место само за стаорци ,, креминалци,,бандити ,и ПРЕДАВНИЦИ место за самоубиство и убиство место на ДРОГА И МАФИЈА место на БЕЗАКОНИЕ

    • Ako MI gi doneses PACAVRITE od TVOJATA jadna i SIROMASHNA familija , NEMA da moras da si odis bidejki pravejki im Bizarni SEX dobro ke GI plakjam . Poveli KLOSHARU !!!

Comments are closed.