Некој ја хакирал ФБ-страницата на Централен регистар!?

По заканите кои беа упатени до новинарка на порталот А1-он од страна на вработен нво Централен регистар, утрово на ФБ-страницата на оваа институција осамна статус со навредлива содржина на сметка на директорката.

Најверојатно станува збор за хакирање на Фејсбук страницата на Централен регистар., оценува ТВ 21.

SHARE