Нема криза за охридски “Водовод” – милиони за нови вработувања (ФОТО)

Иако важи за фирма со премногу вработени охридското јавно претпријатие “Водовод” деновиве вработува нови привремено вработени работници.

Според договорот што го доставија извори од Охрид за таа намена директорот ќе плати 5 милиони денари или над 80 илјади евра.

Во договорот не се наведува за колкав број работници станува збор ниту што тие ќе работат точно.

Последни вести

Расчистени ли се сметките или остана уште некој милион за раскусурување

Кој отплатува лична слобода со државни пари за пропаднатото СЈО?

SHARE