Дивоизградената бертонска база на брегот на Охридското Езеро, која е во сопственот на советникот на Оптина Охгрид, Нефи Усеини, нема да се урива зашто Општината немала пари, дознава А1.Он.

Паричните средства предвидени за отстранување дивоградби не биле доволни за уривање на базата, која ниту бизнисменот Усеини нема намера да ја отстрани.

SHARE