„Го знаете мојот став, освен ако е насушно потребно, неопходно и кои било големи фактори тоа го предизвикаат, тогаш би отишле на избори“ изјави премиерот Зоран Заев, одговорајќи на новинарски прашања при днешната посета на Стоби.

Премиерот уште додаде дека верува во полн мандат:

„Пред сѐ заради економијата, заради бизнисот, заради сите институции, за граѓаните да можат да испланираат конечно после долги години четиригодишен мандат, а тоа значи и успех и развој и свекупен раст”.

SHARE