Ова е одлука на Извршниот одбор на СДСМ, донесена на вечерашнава седница.

Ваков исход околу барањето на опозициската ВМРО-ДПМНЕ која побара заедно со претседателските да има и вонредни парламентарни избори, ја најави и премиерот и претседател на СДСМ, Зоран Заев.

Тој пред почетокот на седницата рече дека верува  дека не е добро време за избори.

SHARE

1 Коментар

  1. одлука на извршниот одбор, ај не за*бајте!
    Почнавте со добри вицови да ширите демократиај во последно време.
    Колку што Мицко со неговите извршни комитети одлучува и носи одлуки толку и Зораните со неговиот извршени одбори и компанија носи одлуки.
    Зошто толку го … кога веќе и “педер-еден“ стана свесен за тоа каде и кој носи одлуки вие и понатаму пласирате дезинформации дека Мицко или Зораните со се ИК, ЦК и СС(северџанскио сојуз) носат одлуки???

Comments are closed.