Неверојатна песочна бура по пожарите во Австралија (ВИДЕО)

Песочна бура доволно голема да го задскрие сонцето го зафати западниот дел на Нов Јужен Велс во неделата, по сушата и пожарите продолжија да ја уништуваат Австралија.

Драматични слики и снимки од прашината што ги покрива големите делови од земја беа објавени на социјалните мрежи…

SHARE