Неверојатно: Забранија хранење мачки во НОБ!?

Оперскиот пејач Игор Дурловски на Фејсбук сподели несекојдневно но драатично соопштение од директорот на, по ново, Националната опера и балет (НОБ) кој со цела сериозност најавува справување со најголемиот се чини, проблем во оваа некогаш македонска институција – хранењето мачки.

Во соопштението се најавуваат дисциплински мерки за вработените, прекин на соработката со хонорарците…


SHARE