Од утрово е блокиран сообраќајот кон скопска Автокоманда од правецот на населбата Железарница откако поради невремето падна уште едно дрво во близина на средното училиште Панче Арсовски.

Пред три дена паднато дрво во близина на спортската сала во оваа населба, уништи автомобил.

SHARE