„Некст тајм“ со „Јовка Кумановка“ оди на нов рекорд (ВИДЕО)

Новата обработка на бендот „Некст тајм“, овој пат на народната песна
Јовка Кумановка, во првиот час од објавата на Јутјуб е видена од повеќе од 5000 луѓе.

Предходните 3 обработки на бендот Слушам кај шумат шумите, Ја излези Ѓурѓо и Нешто ќе те прашам бабо се видени меѓу 2 и 7 милиони пати само на Јутјуб.

Уживајте во видеото

SHARE