Ни името не сакаат да му го спомнат: Пендаровски за ДУИ стана број 3

На повикот за отворање на изборен штаб на ДУИ за претседателските избори во Тетово воопшто го нема името на кандидатот за претседател кој што го поддржа партијата на Ахмети.

Наместо за Стево Пендаровски во повикот се зборува за бројот 3 при што во објавата се даваат технички информации но не се открива и идентитетот на кандидатот.

За аналитичарот Арсим Зеколи ова е случај на шовинизам од ДУИ кон СДСМ

SHARE

3 Коментари

Comments are closed.