Ни името не сакаат да му го спомнат: Пендаровски за ДУИ стана број 3

На повикот за отворање на изборен штаб на ДУИ за претседателските избори во Тетово воопшто го нема името на кандидатот за претседател кој што го поддржа партијата на Ахмети. Наместо за Стево Пендаровски во повикот се зборува за бројот 3 при што во објавата се даваат технички информации но не се открива и идентитетот на … Continue reading Ни името не сакаат да му го спомнат: Пендаровски за ДУИ стана број 3