Специјалната единица „Тигар“ која денес пристигна во Претор со цел да го пронајде изчезнатото момче, ја прекина потрагата.

Лошите временски услови ја прекинаа потрагата по 16 годишното момче во која се вклучи тим од 4 нуркачи од МВР.

Се очекува потрагата ќе продолжи утре.

SHARE