Ние го избравме Трамп, Трамп нè избра нас

На денешен Вашингтон му е збоктисано од колебливоста на западните европски партнери, па планира за главен сојузник во одмерувањето со стратешките противници Кина и Русија да ги придобие „срцата и разумот“ на оние од југоисточна и централна Европа, места каде што конзервативните политики повторно се во мода.

Повеќе и појасно на линкот на офф.нет.мк

SHARE