Зпрашан да ја коментира изјавата на претеникот од ДУИ, Артан Груби кој препораките на Венецијанска комисија за Законот за јазиците ги коментираше со изјавата: „Мирот нема цена“ премиерот Заев денеска се насмевна, се почечка по глава и рече:

„Ние, политичарите, знаеме, понекојпат, да лупаме глупости“….

SHARE